X+Y

Shop

Despre noi

DESPRE NOI

Dou─â genera╚Ťii, Dou─â viziuni,
Un vin.

DESCOPER─é POVESTEA

Tradi╚Ťie din tat─â-n fiu

Diferen╚Ťele dintre genera╚Ťii sunt nenum─ârateÔÇŽ

Al─âturi de tat─âl meu am conceput X+Y pentru a crea o punte ├«ntre cele dou─â genera╚Ťii, care s─â dea valoare fiec─ârui moment petrecut ├«mpreun─â.

Am l─âsat la o parte diferen╚Ťele ╚Öi am c─âutat punctele comune. Astfel am creat un vin care s─â d─âinuie, care s─â spun─â o poveste ╚Öi peste ani. Nu povestea mea, sau a tat─âlui meu, c├ót povestea apropierii a dou─â genera╚Ťii: genera╚Ťia X ╚Öi genera╚Ťia Y.

Am ├«mbinat experien╚Ťa cu inova╚Ťia, r─âbdarea cu entuziasmul ╚Öi teoria cu practica, iar rezultatul este pe m─âsur─â.

X+Y este vinul care a╚Öaz─â la aceea╚Öi mas─â dou─â genera╚Ťii cu viziuni diferite, experien╚Ťe diferite ╚Öi le aduce la un numitor comun: Vinul.

GENERAȚIA X

Vasilic─â Munteanu

De-a lungul celor 35 de ani de experien╚Ť─â ├«n domeniul viti-vinicol, au fost zeci, poate sute de milioane de litri de vin care mi-au purtat amprenta. Niciunul, ├«ns─â, nu mi-a creat at├ótea tr─âiri intense precum X+Y.
Făurirea acestui vin alături de fiul meu a fost, într-adevăr, o mare provocare, asociată însă cu o mare bucurie în același timp.

GENERAȚIA Y

Bogdan Munteanu

Al─âturi de tat─âl meu, am ├«ncercat s─â cre─âm un vin c├ót mai personal cu putin╚Ť─â, un vin care s─â elimine barierele dintre genera╚Ťii, care s─â ├«mbine dou─â viziuni distincte ╚Öi s─â le a╚Öeze la aceea╚Öi mas─â.
Rezultatul este X+Y. Un vin delicat, expresiv și elegant.

 

CRAMA

Vinurile X+Y sunt produse într-o cramă modernă, utilată cu echipamente performante.

VIA

Secretul unui vin bun este materia primă de înaltă calitate.